Thomas med patient som ser sig selv i spejlet

Behandling af smilerynker ved øjnene

Smilerynker ved øjnene også kaldet kragetæer eller crows feets, er et udtryk for glæde og venlighed, da de opstår ved, at vi smiler gerne og ofte. Derfor er det særligt vigtigt nøje at overveje, om der skal gøres noget ved dem, fordi de i så høj grad er med til at udtrykke vores personlighed.
I klinikken anvender vi Botox, Azzalure og Vistabel læs mere her.

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation.

Kvinde før og efter Botox behandling mod smilerynker ved øjnene. Rynkerne er mindsket væsentligt.

Kvinde før og efter Botox behandling mod smilerynker. Botox ved øjnene fjerner ikke alle rynker, men mindsker dem. Når der smiles, vil rynkerne altid være at se, hvilket mange mennesker også finder charmerende. Med Botox holdes huden fin og glat, når du ikke smiler.

Kvinde før og efter Botox behandling ved øjnene. Brynene er løftet en smule og smilerynker samt rynker under øjnene er mindsket betragteligt.

Kvinde før og efter Botox behandling omkring øjnene. Her ses det hvorledes brynene bliver løftet en smule og at kragetæer eller smilerynker samt rynker under øjnene mindskes betragteligt.

Botox behand­ling af smilerynker

Vi hjælper dig til at finde den rigtige balance og overveje, hvor meget de skal mindskes. De kan dæmpes mere eller mindre, og er som oftest bedst behandlet med Botox. Ønsker du mere viden kan du læse generelt om Botox.

Claus Elgaard, TV-vært og journalist, før og efter Botox behandling for smilerynker som, efter Claus’ mening var blevet lidt for dybe. Botox behandlingen mindsker dem markant, omend de stadig er til stede når Claus smiler. Ganske som de skal for at bevare et naturligt look.

Restylane behand­ling af smilerynker

I sjældne tilfælde anvender vi Restylane til behandling af kragetæer og oftest i kombination med Botox. Huden er meget tynd omkring øjnene, og da Restylane netop tilfører fylde, er der en risiko for, at det kan blive synligt. Restylane Skinbooster kan dog give meget smukke og naturlige resultater. Her bevares mimikken samtidig med, at linierne bliver mindre dybe.

Patientinformation om Botox

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen