Anne Birgitte behandler patient med filler

Læbeforstørrelse med filler – smukt og naturligt!

Med alderen går luften lidt af ballonen – og af vores læber! Linjerne omkring munden bliver mere markante, og læbernes fylde svinder. En læbeforstørrelse med Restylane eller Juvéderm giver dig spændstighed, volumen og dit glade smil tilbage. Som bonus mindskes rynkerne omkring munden også.

Ring blot på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også skrive en mail til info@tku.dk.

Før og efter closeup af kvinde behandlet med filler i læberne.

Bemærk hvordan en let læbeforstørrelse styrker det feminine udtryk. Linierne bliver blødere og det naturlige look bibeholdes.

Før og efterbillede af læbeforstørrelse med Restylane hos yngre kvinde. Dette giver et mere harmonisk og afbalanceret udtryk.

Læbeforstørrelse med Restylane hos yngre kvinde. Dette giver et mere harmonisk og afbalanceret udtryk.

De bedste resultater er dem ingen kan se

Vores behandlinger er effektive og præcise. Hurtigt og diskret giver de dig den forandring, der passer til dig. Vi er eksperter i at se, hvad der skal til, for at give netop dig en wauw-oplevelse.
Vi laver kosmetiske ansigts­behandlinger med de førende, sikre og velafprøvede produkter Botox/Azzalure samt Restylane og Juvéderm. Behandlingerne foregår med små præcise indsprøjtninger. De har en hurtig virkning, og bruges blandt andet til at fjerne bekymringsrynker og rynker omkring munden eller til at lave læbeforstørrelser og markere linjer og ansigtstræk.

I klinikken er vi også specialister i øjenlågskirurgi af både øvre og nedre øjenlåg. På den måde kommer dine øjne og hele din ansigtsudstråling igen til at se friskere ud. Vi bruger kun de teknikker og metoder, der sikrer de mindst synlige ar og de bedste resultater for dig.

Læbeforstørrelse giver sensua­litet, fylde og ung­dom­melighed

Med en diskret læbeforstørrelse med Restylane eller Juvéderm, kan vi give din læber spændstigheden tilbage, og gøre dit smil mere elegant. En læbeforstørrelse kan også udviske en asymmetri eller fremhæve amorbuen. Faktum er, at fyldige læber får dig til at se yngre ud. Læbeforstørrelse kan laves naturligt så ingen bider mærke i forandringen, eller den kan udføres så læberne bliver mere fyldige og glamourøse. Det vigtige er, at proportionerne er harmoniske i forhold til dit ansigt.

Før og efterbillede af læbeforstørrelse på mand. Dette giver en blødere og mere attraktiv mund.

Diskret læbeforstørrelse hos en mand. Bemærk hvordan det giver en blødere og mere sensuel mund.

Læbebehand­ling bør ikke være perma­nent

Traditionelt siges forholdet mellem overlæben og underlæben at skulle være 1 - 1,6 for at opfylde et klassisk skønhedsideal. Men som moden skifter, ændres også proportions­idealerne. I dag ønsker flere især yngre kvinder, at forholdet er 1 - 1. På grund af forandringerne i skønhedsidealerne bruger vi udelukkende ikke-permanent filler som Restylane. Den holder normalt omkring 6-12 måneder, og derefter skal behandlingen gentages for, at det ønskede udseende bevares. Det giver dig en frihed til at justere dit udseende, efterhånden som tiden går.

Patientinformation om filler

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen