Anne Birgitte og Thomas i klinikken

Heidis makeover med Botox og Restylane

Heidi så vores opslag på facebook og skrev til os, at hun var træt og ked af at få at vide at hun så sur ud - når hun nu ikke var det. Om vi måske kunne hjælpe hende til at se gladere ud. Det synes vi selv er lykkedes ret godt. Læs om Heidis oplevelse og se hendes før- og efterbilleder nedenfor.

Kvinde før og efter behandling med Restylane og Botox. Foto: Bente-Maj Wøldike, New Faces.

Her ses Heidi før og efter Botox og Restylane behandling, klip og styling.

Kvinde før og efter behandling med Botox og Restylane for et friskere og mere feminint udtryk. Markerede kindben, tear trough behandling og læbeforstørrelse. Botox til bekymringsrynke og pande.

Heidi før og efter Botox og Restylane behandling. Bemærk hvordan proportionerne er genskabt. Restylane markerer kindbenene og forstørrer læberne diskretPande og bekymringsrynke er behandlet med Botox og til sidst har Beauté Pacifiques Clinical Super3 Booster styrket huden, og gjort den mere blød og smidig.

Heidis egne ord

Jeg har været så heldig at vinde en makeover, og er meget spændt på hele forløbet. Jeg er blevet taget rigtig godt imod, og føler mig godt tilpas. I klinikken bliver man mødt med et smil, og der er en dejlig stemning. Super god service og skønne mennesker. Jeg har nu været herinde 3 gange. Første gang var til den indledende samtale, hvor jeg fik taget billeder. 2 gang var til ansigtsbehandling. Torsdag den 13/11 skulle jeg have mine første injektioner ved kindbenene og under øjnene. Her et par dage efter, hvor hævelsen er faldet, er jeg glad for at have fået tydelige kindben igen. Jeg ser frem til de følgende Botox og Restylane behandlinger, og glæder mig til at se det endelige resultat.

Kvinde behandles med Restylane. Her ses forskellen hvor kun den ene kind er behandlet.

Her ses Heidi under behandlingen med Restylane. Hvert ansigt skal designes på sin måde for at genopbygge det, som var "lige før". Her ses forskellen efter kun den ene kind er behandlet.

Kvinde før og efter brug af Beauté Pacifiques Clinical Super3 Booster. Bemærk overhuden øgede tykkelse samt reparation af sorte huller i læderhuden.
Ultralydsscanningsbillede af Heidis hud før start med Beauté Pacifiques produkter og igen efter 21 dage. Overhuden er blevet tæt og tyk og de "sorte huller" i læderhuden er blevet markant mindre. Clinical Super3 Booster har desuden øget mængden af de kollagene og elastine fibre.

Beauté Pacifique

Jeg bliver sponsoret af Beauté Pacifique. Jeg har en tør hud, og har købt en masse dyre mærker, som ikke har kunne give mig den fugt jeg havde brug for. Jeg er utrolig glad for Beauté Pacifique. Jeg kan virkelig mærke hvordan min hud føles fugtet og ser mere sund ud. Jeg kan se på mine billeder som blev taget i starten og til nu, at den ser mere lækker ud. Jeg synes at jeg har fået en super behandling af Mie fra Beauté Pacifique, som gav mig en ansigtsbehandling. Mie gav mig god vejledning i produkterne.

Kvinde før og efter behandling med Restylane til kindben. Huden er fin og fugtet efter behandling med Clinical Super3 Booster.

Heidi har anvendt Clinical Super3 Booster fra Beauté Pacifique i 21 dage. Bemærk hvordan panden ser mere glat og velfugtet ud. Der er endvidere lavet kindben med Restylane.

Kvinde efter Botox og Restylane behandling.

Heidi er nu færdigbehandlet med Botox og Restylane. Bemærk de nu bløde læber, den glatte pande, en fyldigere æblekind samt en skarpere hagelinje.

Så var det læbernes tur

Ved andet besøg skulle jeg have ordnet mine læber, da "luften var gået lidt af ballonen" som Anne Birgitte sagde. Det er en helt perfekt vending for mine læber. Jeg har altid haft fyldige læber som yngre, men ikke længere. Jeg havde taget min svigerinde med, da hun også kender til de forskellige skønhedsbehandlinger. Jeg skulle også havde fyldt lidt i mine tindinger, da jeg går lidt ind deroppe. Samt Botox i panden. Det er så dejligt at blive behandlet af Anne Birgitte, da hun er omsorgsfuld, og kigger på mig fra alle vinkler, for at se at der er symmetri. Det er som et maleri, der skal finjusteres fra alle vinkler.
Det var ikke rart at få lavet læber, men bagefter var det fedt at se virkningen. Thomas lavede tindingen og panden. Tindingen gjorde ikke ondt, men jeg kunne mærke det et par dage efter når jeg tyggede sammen, men det gjorde på ingen måde ondt. Man kunne ikke blive behandlet et bedre sted, der er bare sådan en behagelig stemning.

Kvinde før og efter behandling med Restylane og Botox. Bemærk den mere skarpe hagelinje, de bløde læber og let markerede kindben. Et mere friskt og feminint udtryk.

Heidi set fra modsatte side. Bemærk den mere feminine og glade mund. Mundvigene trækker ikke længere ned, og hagelinjen står mere skarpt.

Kvinde efter Botox og Restylane behandlinger. Styling og foto: Bente-Maj Wøldike fra New Faces.

Heidi er nu færdig med Botox og Restylane behandlinger. Styling og foto: Bente-Maj Wøldike fra New Faces.

Styling hos New Faces by Bente-Maj

I dag skulle jeg møde op hos Bente-MaJ til styling og få taget billeder. Jeg skulle møde op uden make up, helt naturel. Det var en helt fantastisk oplevelse, at blive gjort så smuk og lækker, og samtidig fået taget nogle billeder. Jeg var målløs over hvor gode billederne var. Jeg følte mig som en top model, på et job. Bente-Maj guidede mig i hvordan jeg skulle posere på billederne. Jeg var fuldstændig høj efter timerne i studiet, og havde lyst til mere, men det må blive en anden gang. Det var en sjov oplevelse, som jeg synes alle skulle prøve.

Kvinde efter Botox og Restylane behandlinger. Styling og foto: Bente-Maj Wøldike fra New Faces.

Heidis makeover. Styling og foto: New Faces By Bente-Maj.

Evaluering af hele forløbet

Nu slutter en spændende rejse med min makeover. Jeg vil sige, at det har været en fantastisk rejse. Det har været dejligt at se ændringerne fra gang til gang. Jeg er blevet overrasket over, hvor meget man kan gøre med Botox og Restylane behandlinger, for at se mere frisk og veloplagt ud, nå nu alderen er begyndt at trykke en smule. Jeg er glad for, at mine mundvige har fået løft opad, så jeg ikke ser så sur ud. Det var noget som plagede mig. Der har ikke været så mange kommentarer på mit udseende andet end, at jeg ser mere frisk ud. Jeg har været utrolig glad for forløbet, og jeg har fået en helt fantastisk behandling. Jeg er blevet lyttet til, og jeg har fået god og kyndig vejledning fra et professionelt team. Hvis jeg blev spurgt om jeg ville gøre det igen, ville jeg sige ja.

Kvinde før og efter behandling med Restylane og Botox. Foto: Bente-Maj Wøldike, New Faces.

Her ses Heidi før og efter Botox og Restylane behandling, klip og styling.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen