Anne Birgitte og Thomas i klinikken

Tines makeover

Da vi søgte efter forårs makeover model på Facebook, skrev Tine blandt andet til os:
"For år tilbage fik jeg lavet nogle restylane og Botox behandlinger. Aldrig har jeg følte mig så smuk- som dengang - og jeg kan meget tydeligt huske, at mine kolleger spurgte om jeg havde været på make-up kursus. - den følelse vil jeg MEGET MEGET gerne have igen - for jeg kan huske fornemmelsen helt ned i maven - jeg kunne smile til verden og følte mig SMUK!!"

Kvinde makeover med Botox og Restylane. Foto og makeup New Faces by Bente-Maj

Her ses Tine før og efter behandling med Botox og Restylane. Bemærk hvordan proportionerne er genskabt for et mere feminint udtryk. Kindbenene er markeret, læberne har fået lidt spændstighed og Botox har glattet pande, løftet øjenbryn og mundvige. Stylist Bente-Maj Wødlike fra New Faces, har stået for makeup og foto.

Tines første besøg på klinikken

Så er der 'taget hul' på makeover'en. Ankom i dag med maven fyldt af sommerfugle ...
Alle på klinikken har været super-søde, og nu efter der er taget 1000-vis af billeder, efter der er blevet kigget og vurderet - så er der nu lagt en slagplan ... det bliver så FEDT ... og SPÆNDENDE og mine sommerfugle bor i maven endnu!! Men jeg er spændt og glæder mig.... MEGET til at komme rigtigt igang.

Kvinde makeover, behandles hos Thomas Kjær Uhlig, Kosmetisk Speciallægeklinik

Tine behandles med Botox og Restylane af Anne Birgitte og Thomas.

Kvinde makeover behandlet med Botox og Restylane. Markering af kindben / V‑shape samt spændstighed til læberne fremhæver det feminine udtryk.

Bemærk hvordan proportionerne er genskabt for et mere feminint udtryk. Tindingen er rundet diskret med Restylane. Kindben er markeret, ligesom læberne har fået lidt spændstighed. Der er givet Botox i bekymringsrynkeøjenbrynsløft samt triste mundvige.

Beauté Pacifique

I går var det 4 uger siden jeg var til start-up møde på klinikken. Vi lagde en plan for min makeover, og jeg blev ekviperet med lækre cremer og produkter fra Beauté Pacifique.
Jeg var ikke specielt stolt at situationen da jeg blev spurgt: Hvilken natcreme bruger du? Øhhh .. Ok, hvad bruger du så til at rense med?! Øhhhmm. Vasker du op uden sulfo; spurgte Anne-Birgitte og smilede skævt til mig. Jeg har nu brugt Beauté Pacifique produkterne i 4 uger ... Og jeg har renset HVER dag og brugt cremerne ... præcis som jeg skulle ... og det virker.
Jeg ved egentligt ikke om andre kan se det - men jeg KAN. Så jeg er spændt på at se scanningen af min hud i morgen... men to ting er sikre:
1: Jeg fortsætter helt sikkert med Beauté Pacifique.
2: Jeg vasker ALDRIG mere op uden sulfo.
Tak!

Kvinde før og efter behandling med Botox og Restylane. Bemærk hvorledes de feminine træk, hjerteform og V‑shape forstærkes.

Tine før og efter behandling. Bemærk hvorledes hjerteformen og de feminine træk forstærkes. Øjnene er mere åbne hvilket skyldes Botox behandling samt Restylane i tinding og kindben.

Lækre læber

Kan du sige suge-malle!
Heldigvis varer det ikke så længe. Jeg fik fillers i læberne i torsdags ... og måske ku' timingen have været bedre... skulle undervise torsdag aften - og lave oplæg på mit job i fredags.
Men selvom jeg lignede en sugemalle både om torsdagen og fredagen, så blev altså det hurtigt bedre... Se selv.
Så mit råd er: ingen planer ... eller større præsentationer dag 1 eller dag 2 efter læbefillers... men ellers: bare roligt: der bliver rigtigt godt - hurtigt... også selvom man er MEGET usikker undervejs.

Kvinde makeover, før- og efterbilleder, Botox og Restylane behandlinger for et mere feminint og friskt udseende.

De markerede kindben resulterer i en skarpere hagelinje, samt mindre tyngde ved mundvige. Helheds­indtrykket bliver lettere, mere friskt og feminint.

Frisør K2O

Det var en af de dage hvor solen skinnede …og det tog jeg som et godt tegn. Som en del af make-over’en skulle jeg til frisør. Jeg havde tid hos Jesper Michaelsen som har K2O, den hyggeligste salon i hjertet af København.

Jeg var meget spændt – for selvom hår jo vokser ud igen... så er en ny frisure altså lidt en tillidssag... i hvert fald for mig.

Jeg blev taget helt fantastisk imod i den lille salon, der emmer af nærvær og hygge.

Thomas Kjær Uhlig Kosmetisk Speciallægeklinik, Makeover, Frisør Jesper fra Salon K2o

Den meget erfarne og dygtige frisør Jesper Michaelsen fra Salon K2o, er ved at trylle med Tines hår.

Frisør K2O finder Tine's look

Jesper viste mig til rette, bød en kop kaffe. Og så snakkede vi hår:
Hvad har du haft før?
Må jeg farve?
Hvor lang tid bruger du på dit hår i hverdagen?
… og måske vigtigst af alt: Hvordan ser din hverdag ellers ud, Tine, skal du ud på cyklen og ned i cykelhjelmen?
Det spørgsmål er jeg ikke blevet stillet før hos en frisør. Men det giver jo super-god mening; for alt imens Jesper spurgte og jeg svarede, rodede han rundt i mine krøller, mærkede efter hvad håret ville. Hørte hvad jeg sagde … og ud fra det skabte han min frisure!!
Og det er MIN frisure
Jeg har fået et nyt look – som udnytter mine krøller; som ikke er for sødt, men som har noget ’kant’. En frisure jeg selv kan style…. Jeg kan style den vildt, pænt eller a la pariserinde.
En ny frisure, der er min - bare min - og som passer til mig og min hverdag. … og som jeg kan style og holde ved lige.

Salon K2o, Tine makeover sammen med Jesper og Andy. Det ultimative sted.

Så om damen er glad??
Hun er begejstret i middel-til-svær grad … læs: små-lykkelig – TAK Jesper!
…. og bare FYI: jeg HAR allerede booket mine 2 næste tider hos Jesper og Andy

Styling By Bente-Maj

"Når nu man har fået optimeret ansigtet og fået nyt hår, sku’ vi så ikke lige lege foto-shoot??"
"Det skal man i hvert fald når man som jeg vandt en make-over hos Thomas Kjær Uhlig."
"Jeg ankom hos New Faces by Bente-Maj, med renskuret ansigt og nyvasket hår."
"Jeg er lige ved at tro at tanken om foto-shoot nok var det jeg havde aller-aller-mest kriller maven over at skulle. Det kan undre – det ved jeg, men jeg har aldrig været en linselus."
"Så jeg var meget spændt og temmelig nervøs. Bente-Maj har studie i Greve og man bliver inviteret ind med et ”her i huset er vi altså på kram” så det var vi."

Makeover Botox og Restylane efterbillede.

Her ses Tine fra trylledagen hos Bente-Maj. Foto: New Faces By Bente-Maj Wøldike

Tine's makeup

Jeg fik en kop kaffe, vi sludrede og blev herefter godt plantet i en stol.
Så blev jeg ellers betragtet. Det er sjovt at fornemme, når en professionel går i krig med make-up’en. Jeg blev betragtet, pudret og prime’t og gjort klar til farven og penslerne.
Jeg tror aldrig jeg har haft så meget make-up på – og det var nok heller ikke hverdags-looket vi gik efter. Men Bente-Maj kan noget særligt med make-up-… og hun kan helt sikkert noget med et kamera. Det tog lidt tid – men til sidst fik hun mig faktisk til at nyde processen.

Makeover Botox og Restylane efterbillede.

Foto: New Faces By Bente-Maj Wøldike

Tine's fotoshoot

Bente-Maj fandt nøglen til hvordan man får mig til at slappe af foran et kamera – og det siger altså RIGTIGT meget. Jeg fik en på opleveren – har set mig selv gennem andres øjne, og hvis jeg nu skal være ærlig, lægger jeg måske også make-up’en lidt anderledes nu.
En fed oplevelse, nogle rigtig lækre billeder … og måske en lidt ny Tine, der ind imellem slipper kontrollen – lidt hurtigere 😉
Et fotoshoot … helt klart en oplevelse jeg kan anbefale andre.

Makeover Botox og Restylane efterbillede.

Foto: New Faces By Bente-Maj Wøldike

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen