Anne Birgitte behandler patient med filler

Restylane behandling og Botox glatter rynker omkring munden

Vi har alle små linjer omkring munden – de skabes af vores ansigtsmimik. Men med alderen svinder læber og fedtvæv omkring munden ind, og rynkerne øges i antal og dybde. Nogle rygere får dem i udtalt grad, heraf navnet rygerrynker / smoker lines, men ofte er det også arveligt betinget. Faktum er, at linjerne får os til at se ældre ud.

Ring blot på 3888 7500 og bestil en gratis konsultation, så finder vi sammen en tid der passer dig.

Kvinde før og efter en Restylane behandling for nedadgåene mundvige og rynker omkring munden. Et friskere og yngre udseende.

Restylane behandling af rynker omkring munden. For at skabe en helhed har vi lavet en let læbeforstørrelse og hageområdet er ligeledes stabiliseret med filler. Et friskere og yngre udseende er opnået.

Restylane og Botox i kombinations­behandling til læber og omkring munden. Behandlingen er bygget op over flere gange. For at styrke den feminine fremtoning er der også lagt lidt volumen på kinder og under øjnene også kaldet en tear trough behandling.

En behandling med stor betydning

Har du tænkt på at gøre noget ved rynkerne omkring munden, så er du ikke alene. Det er en af de allemest efterspurgte behandlinger vi laver med fillere som Restylane og Juvéderm. Det er en meget vigtig, men også overset behandling, fordi den er af meget stor betydning for harmonien i et ansigt. Det ser kun godt ud at glatte rynkerne i panden hvis området omkring munden følger med.
Er helheden ikke i orden, kommer man let til at se behandlet ud. Det er her din behandler skal vejlede dig, så du kan træffe det valg der er det rigtige for dig.

Før og efterbillede af kvinde behandlet med Restylane og Skinboosters. Rynkerne omkring munden er mindsket og huden virker efterfølgende mere spændstig og velfugtet.

En kombinations­behandling med filler og Restylane Skinbooster. Bemærk hvordan rynkerne omkring munden er mindsket ved hjælp af en diskret læbeforstørrelse og hvordan Restylane Skinbooster har opstrammet og tilført huden fugt. Et flot og elegant resultat hos en kvinde på 77 år.

Behandling af linjer og rynker ved munden med Restylane

Når rynker omkring munden skal glattes ud på en elegant måde, er det nødvendigt, at se på hele området omkring munden. For at få det til at se naturligt ud, skal flere behandlinger typisk kombineres. Det kommer selvfølgelig an på, hvor markante linjerne er. Restylane erstatter det mistede fedtvæv og holder huden mere fast, så den ikke så let kan knække og lave rynkerne. Ofte skal det bygges op af flere gange. Det er altid vigtigt at huske på, at "en filler fylder" og hos mange kvinder er det ikke klædeligt, hvis området mellem overlæbe og næse bliver for fyldigt.

Før og efterbillede af kvindemund som kysser før og efter en Botox behandling. Det ses hvordan det muskulære træk er mindsket på efterbilledet. Kombineret med en diskret læbeforstørrelse får man et fint og naturligt resultat.

Læber som kysser før og efter en Botox behandling. Bemærk hvordan det muskulære træk er mindsket på efterbilledet. Kombineret med en diskret læbeforstørrelse får man et fint og naturligt resultat.

Botox behandling kan også mindske rynker omkring munden

Nogle mennesker har en kraftig muskulatur omkring munden og er således i højere risiko for at danne rynker omkring munden / læberne. Her kan man få en flot effekt at en nænsom Botox behandling af denne muskulatur. Hos Thomas Kjær Uhlig udføres disse behandlinger altid af en speciallæge.

Før og efterbillede af kvinde behandlet med Restylane Skinbooster. Endvidere er der givet lidt spændstighed til læberne. Der er 5 år mellem billederne og kvinden er 82 år.

Kvinde behandlet med Restylane Skinbooster. Endvidere er der givet lidt spændstighed til læberne. Der er 5 år mellem billederne og kvinden er 82 år.

Restylane Skinbooster gør huden stærk

Supplerende behandling med Skinbooster genskaber hudens glød og væskebalance og giver et mere friskt look. Behandlingen øger over tid hudens elasticitet hvilket betyder at vores mimik ikke skaber rynker på samme måde.

Patientinformation om filler

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen