Thomas taler med patient

Øjenlågsoperation – løft af tunge øjenlåg

Øjenlågsoperation af øvre øjenlåg, er ikke bare den mest almindelige øjenlågsoperation, men også det hyppigst udførte kosmetiske indgreb overhovedet. Dette fordi vores øjne er så vigtige for vores udtryk og udstråling. Sporene efter operationen er meget diskrete, og efter et stykke tid, vil det være vanskeligt at se mærker overhovedet. Du bevarer dit naturlige udseende, men kommer bare til at se friskere ud.

Ring blot på 3888 7500 for tidsbestilling til en gratis konsultation.

Mand fortæller om sin operation af de øvre øjenlåg.
Læs mere om operationen.

Før og efterbilleder efter operation af tunge og trætte øjenlåg på kvinde. Ansigtet forynges og det førhen trætte look forsvinder.

Øjenlågsoperation af øvre tunge øjenlåg. Ansigtet virker lettere, øjnene synes større og det før lidt trætte look er væk.

Hvordan får jeg opereret mine tunge øjenlåg?

Du skal naturligvis til en indledende konsultation, og hvis du efter denne beslutter dig for en øjenlågsoperation, udleveres en udførlig instruktion om, hvordan du skal forholde dig både før og efter operationen, for at sikre et optimalt resultat. Endvidere medgives vitaminpiller til indtagelse fra 7 dage før operationen. Her kan du læse om forberedelse til øjenlågsoperation.

Før og efterbilleder efter øjenlågsoperation hos mand med meget tunge og trætte øjenlåg. Giver et umiddelbart yngre og friskere look.

Øjenlågsoperation af tunge og trætte øjne. Ansigtet forandres markant, og patienten ser yngre og friskere ud. Hos denne patient forbedres udsynet også.

Kan min træthed skyldes tunge øjenlåg?

Ja, til en vis grad kan den godt være medvirkende til det. Med viden om en biofeedback mekanisme og tilbagemeldinger fra mange patienter gennem årene ved vi, at det rent faktisk har en effekt. Når man ser et træt spejlbillede, bliver man mere træt end hvis man tænker, hold op hvor ser du godt ud. Sådan er det bare. Ydermere får de fleste af os med alderen mere hud på øjenlågene. Nogle får det allerede i tyverne, og skal oftest opereres flere gange med 10-15 års mellemrum. Dette er i så fald ofte genetisk bestemt. Bliver huden tilstrækkelig løs, kan øjenlågene hvile direkte på øjenvipperne. Dette gør det ekstra besværligt overhovedet at holde øjnene åbne og det kan simpelthen gøre os trætte, når øjenlågene hænger og tynger. Vi kompenserer nemlig ved at rynke panden for på den måde, at holde øjenlågene åbne. Det medfører ofte panderynker. Her kan en øjenlågsoperation være løsningen.
Ring gerne på 3888 7500 og bestil tid til en gratis og uforpligtende konsultation. Så skal du få en lødig vurdering.

Før og efterbilleder efter øjenlågsoperation hos ung kvinde. Før og 1 måned senere. Markant forskel med glade og strålende øjne.

Tunge øjenlåg hos unge kvinde. En måned efter øjenlågsoperation ses forskellen markant. Øjnene er mere friske og strålende ud.

Hvordan foregår en øjenlågs­operation?

Operationen foretages altid af Thomas Kjær Uhlig. Et øjenlågsløft sker under lokalbedøvelse, og kan vare op til et par timer. Efter 7 dage fjernes trådene, og du kan nu glæde dig over dine nye øjne samt en yngre og friskere udstråling. Normalt opereres både højre og venstre øjenlåg samtidigt (og angivne priser er for begge sider). Såfremt man ønsker operation af både øvre og nedre øjenlåg, udgør dette to operationer. Det er hensigtsmæssigt med en vis tidsforskydning. Når du møder op til operation, får du indledningsvis noget beroligende og smertestillende i tabletform. Den beroligende tablet gør, at du ikke må køre bil før næste dag.

Før og efterbilleder af kvinde efter øjenlågsoperation af øvre øjenlåg. Ser friskere og yngre ud.

Tunge øjenlåg hos kvinde. Bemærk hvordan øjnene bliver større og dermed mere synlige. Der pilles år fra alderen.

Fakta om selve øjenlågsopera­tionen

Ved en øjenlågsoperation for tunge øjenlåg løftes de øvre øjenlåg ved, at fjerne en del af den overskydende hud. Der kan dog ikke fjernes mere hud end det er sikret, at øjnene efterfølgende kan lukkes helt. Der fjernes altid så meget hud som omstændighederne tillader og med hensyntagen til et optimalt kosmetisk resultat. Snittet lægges i videst muligt omfang i eksisterende hudfolder, så det endelige resultat bliver meget naturligt og arret vanskeligt at se. En særlig suturteknik sikrer maksimal reduktion af synlig ardannelse. Det kan i nogle tilfælde endvidere være nødvendigt at reducere i fedtdepoterne bag de øvre øjenlåg for at opnå et optimalt resultat.

Før og efterbilleder af mand efter operation af øvre øjenlåg. Bemærk hvordan øjnene synes større og yngre.

Før og efter billeder af mand efter øjenlågsoperation. Øjnene synes større og yngre.

FAQ's om øjenlågs­operation

Gør det ondt?
Kun ganske lidt når vi lægger bedøvelsen. Patienterne plejer ikke at have ondt efter operationen.

Hvornår kan jeg gå på arbejde?
Vi anbefaler at du giver dig selv ro i hvert fald en dag eller to. Derefter kommer det an på hvad du laver. Vi rådgiver dig i forbindelse med konsultationen.

Er der risiko ved en øjenlågsoperation?
Egentlige komplikationer ses uhyre sjældent, forudsat at operationen er foretaget professionelt, så der ikke er fjernet for meget hud. Typisk vil man kunne opleve hævelse og blå mærker.

Har yderligere spørgsmål så skriv til os på info@tku.dk eller ring på 3888 7500, så skal vi gerne svare dig.

Skal vi ringe dig op eller skrive til dig?

Ring på 3888 7500 for tidsbestilling til en behandling eller en gratis konsultation. Du kan også bruge kontaktformularen og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Anne Birgitte og Thomas i klinikken Glæder os til at møde dig smiley

Anne Birgitte og Thomas

Ugyldig e-mail
Ugyldigt nummer

Læs hvad vi gemmer om dig i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen